Hanglamp beton

Over de hanglamp beton

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een stoere hanglamp met beton look. Of het nu gaat om klein, groot, speels, strak, duur of goedkoop: bij betonnenverlichting.nl kunt u absoluut slagen voor het kopen van een hanglamp beton. Met zorg hebben wij onze collectie geselecteerd en met zorg verzenden wij deze naar u. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom geven wij op elke hanglamp garantie en kunt u de elke hanglamp van beton retourneren.

Advies bij het kiezen van de juiste betonnen verlichting

Voor een speels effect raden wij u de Hanglamp beton lines h3 en de Hanglamp beton lines h7 aan. Bent u op zoek naar juist een lamp met een minimalistische uitstraling? Dan zij de volgende lampen een uitstekende keuze: Hanglamp beton klein, Hanglamp beton middel en Hanglamp beton grootTenslotte zijn dit goedkope hanglampen met een leuk kleur accent: Hanglamp beton rekje groen, Hanglamp beton rekje rood, Hanglamp beton rekje wit.

Beton in het interieur

Vroeger werd beton vooral gebruikt in de bouw. Nu vinden we dit steen achtige materiaal ook terug in het interieur. De trendy uitstraling van beton geeft uw woning namelijk een authentieke, industriële look. Daarnaast zorgt de neutrale tint van dit materiaal er voor dat producten van beton uitstekend passen in eigenlijk elk interieur.

Hanglamp beton: dé industriële lamp met een authentieke beton look

U geeft uw huis een moderne, industriële uitstraling met bijvoorbeeld een vloer, tafel of natuurlijk een design hanglamp van beton. In onze webshop heeft u volop keuze uit stoere, solide lampen die in verschillende ruimten te gebruiken zijn. Elke lamp heeft zijn eigen unieke uitstraling die weer een ander soort sfeer brengt.

Op zoek naar andere producten van beton

U kunt die prachtige, industriële beton look terug laten komen in meer dan alleen uw verlichting. Wij verkopen naast hanglampen van beton namelijk ook exclusieve, handgemaakte toiletfonteinen en wastafels van beton. Dus maak die beton look af door te kijken op toiletfonteinen.nl en wastafelvanbeton.nl.

Maatwerk meubels van beton

Naast een hanglamp beton, kunt u bij ons ook terecht voor exclusief maatwerkWij maken namelijk unieke badmeubelen, wastafels, aanrechtbladen, tafels en nog veel meer. Bekijk de website van Solidus voor meer informatie.